SKYDIVE SPA PARASAILEN
voor iedereen in het hart van de Ardennen

Skydive Spa

Het professionele skydivingcentrum Skydive Spa bevindt zich in een van de mooiste regio’s van België (niet ver van het legendarische circuit van Spa-Francorchamps).

Skydive Spa is ongetwijfeld een van de grootste skydiving-centra in Europa en biedt een veelvoud aan aanbiedingen en diensten voor parachutespringen, zowel voor individuen (tandemsprong, scholing), als voor parachutisten en ervaren piloten (AFF-training, pro-coaching, teamtraining, luifel loodsen).

DE TANDEMSPRONG

EEN SENSATIE MET NIETS VERGELIJKBAAR

Gefeliciteerd ! Je hebt besloten de, meest waanzinnige belevenis in je leven uit te proberen !
Bedenk even; Is het normaal om uit een perfect vliegend vliegtuig te springen om dan een vrije-val te maken aan 200 Km/U gedurende 45 sec. Dit is alles behalve normaal. Het volstaat om even z’n eigen grenzen te overschrijden om dit ongelooflijke gevoel van vrijheid te kunnen ervaren. Dit moet je beleven ! Je kan op het team rekenen om van deze sprong een onvergetelijk moment te maken. Skydive Spa staat bekend voor zijn uitstekende kwaliteit, service en aangepaste infrastructuur. De uiterst ervaren instructeurs zullen je helpen bij het realiseren van jouw droom in de meest veilige omstandigheden.

De tandem-, of duo-sprong in ongetwijfeld de makkelijkste en snelste manier om kennis te maken met de fascinerende wereld van het “Parachutisme”. Vastgemaakt aan de instructeur is het voor jong en oud mogelijk om een eerste stap te zetten in deze buitengewone sport.

AFLOOP

Bij je aankomst in het centrum zal je worden verwelkomd door het sympathieke team van parachutisten die je de verschillende stappen van je sprong zullen uitleggen. Dan krijgt je een springpak aan en wordt je harnas op maat afgesteld. Daarna ga je richting het vliegtuig, samen met je instructeur om een vlucht van ongeveer 15 minuten naar een drophoogte van om en bij de 4000 meter te doen. Je hartslag versnelt langzaam, rood licht, de deur gaat open. groen, … (hier zijn geen woorden voor) 45 seconden later, de parachute gaat open. Je kunt weer relaxen en gedurende enkele minuten genieten van een adembenemend uitzicht dat het landschap van het stadje Spa je biedt vanuit de lucht. Tijdens de vlucht onder de parachute worden al je eerste indrukken aan de instructeur verteld waarna je samen met hem in alle zachtheid de landing op het grasveld van het vliegveld uitvoert. Er rest slechts één verlangen … Dit wil ik nog eens doen !

Meer informatie skydive Spa