Skydive Breda

HOE WERKT EEN TANDEMSPRONG?

Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging? Een onvergetelijke parachutesprong?
Dan ben je bij Skydive ENPC aan het juiste adres! Al meer dan 70 jaar springen wij met passie en plezier een gat in de lucht. Wij staan voor veiligheid, gezelligheid en persoonlijk contact. Want parachutespringen is natuurlijk niet zomaar een uitdaging! Onze enthousiaste tandemmasters staan klaar om je mee te nemen in jouw spectaculaire tandemsprong. Daarnaast leggen wij je sprong van A tot Z vast op film en video. Zo kun je altijd terug naar het ultieme gevoel van vrijheid met adembenemend uitzicht!

Wil jij een tandemsprong maken?
Van A tot Z word je meegenomen in de sprongvoorbereiding. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent om de lucht in te gaan. Met je tandemmaster stap je het vliegtuig in en kijk je uit over het prachtige Brabantse landschap. Dan gaat ineens het luik open. Met een snelheid van 200km per uur val je in een halve minuut terug naar de aarde totdat je tandemmaster de parachute opent. Het uitzicht is adembenemend en je zweeft rustig weer terug naar beneden. Je wordt veilig aan de grond gebracht, waar al je vrienden en familie klaarstaan om alles te horen over jouw ‘once in a lifetime experience’! 

Wist je dat…

  • We het hele jaar door springen, zolang het weer het toelaat?
  • Het gewicht van de tandempassagier maximaal 100kg mag zijn?
  • De temperatuur geen belemmering is? Als je een trui mee neemt, dan zorgen wij voor de rest.
  • Tandemsprong voor iedereen vanaf 12 jaar is, die deze sprong in het diepe aandurft en gezond is van lijf en leden?
  • Dat het niet toegestaan is om eigen foto en video (GoPro, telefoon etc …) apparatuur mee te nemen tijdens de sprong.
  • Je kunt afrekenen met iDeal, pin of cash, maar dat we helaas geen creditcards of biljetten van €200 of €500 kunnen accepteren?
  • Wil je een mooi aandenken aan jouw tandemsprong boek dan een tandemsprong met video reportage!

Meer informatie over skydiven Breda