Twijfel je over parachutespringen? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen met veel meer dan parachutespringen:

Main image on product details page

Parachutespringen als aanbieding, maak een tandem parachutesprong


Stel je eens voor, op grote hoogte spring je uit een vliegtuig en ervaar je een vrije val van 10 seconden! Geen zorgen over het openen van de parachute want je zit vast aan een ervaren instructeur die de sprong en landing in goede banen leidt. Parachutespringen zal je zeker een adrenalineboost geven zoals je waarschijnlijk nooit meer mee maakt!

Het Paracentrum bestaat al vele jaren en heeft een grote vliegcapaciteit wat ervoor zorgt dat er geen lange wachtlijsten zijn.

De tandemsprong in vanaf Texel en Zeeland is de goedkoopste van Nederland. Het is de eenvoudigste en goedkoopste manier om kennis te maken met parachutespringen in eigen land. Tijdens een inleidende instructie wordt er precies uitgelegd wat je te wachten staat tijdens de tandem parachutesprong. Vervolgens krijg je je kleding aan en stap je het vliegtuig in. Je wordt vastgekoppeld aan de instructeur en op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open. Vervolgens manoeuvreren jullie richting de deur en springen jullie samen het vliegtuig uit. Met een snelheid van circa 200 kilometer per uur raas je vervolgens richting de aarde.

Meer informatie over de aanbieding parachutespringen

Twijfel je? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen met veel meer dan parachutespringen:
Bekijk hier de mogelijkheden!