Twijfel je over parachutespringen? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen met veel meer dan parachutespringen:

Main image on product details page

Parachutespringen Teuge, maak een tandem parachutesprong


Stel je eens voor, op een hoogte van 3 a 4 kilometer spring je uit een vliegtuig en ervaar je een vrije val van 60 seconden! Geen zorgen over het openen van de parachute want je zit vast aan een ervaren instructeur die de sprong en landing in goede banen leidt. Parachutespringen zal je zeker een adrenalineboost geven zoals je waarschijnlijk nooit meer mee maakt!

Het Paracentrum bestaat al 45 jaar en heeft een grote vliegcapaciteit wat ervoor zorgt dat er geen lange wachtlijsten zijn. En bijkomend voordeel is dat er gestart en geland wordt op het vliegveld Teuge en daardoor iedereen de gehele sprong vanaf het terras kan bewonderen.

Programma tandem parachutesprong


✔ Inleidende instructie (15 minuten)
✔ Uitreiking van je vlieguitrusting: overall, helm, bril
✔ Vlucht naar minimaal 3 of 4 km hoogte (10 minuten)
✔ Een vrije val van circa 30 seconden!
✔ Ongeveer 5 minuten zweven met prachtig uitzicht over de Veluwe
✔ Het is mogelijk om je ticket ter plekke te upgraden met een foto/video rapportage van de sprong

Wat kun je verwachten van de tandem parachutesprong?


De tandemsprong in Teuge is de goedkoopste van Nederland. Het is de eenvoudigste en goedkoopste manier om kennis te maken met parachutespringen in eigen land. Tijdens een inleidende instructie wordt er precies uitgelegd wat je te wachten staat tijdens de tandem parachutesprong. Vervolgens krijg je je kleding aan en stap je het vliegtuig in. Je wordt vastgekoppeld aan de instructeur en op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open. Vervolgens manoeuvreren jullie richting de deur en springen jullie samen het vliegtuig uit. Met een snelheid van circa 200 kilometer per uur raas je vervolgens richting de aarde.

Meer informatie over parachutespringen Teuge

Twijfel je? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen met veel meer dan parachutespringen:
Bekijk hier de mogelijkheden!