Twijfel je? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen met veel meer dan parachutespringen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Main image on product details page

Parachutespringen Zeeland


Stel je eens voor, op een hoogte van minimaal 3 kilometer spring je uit een vliegtuig en ervaar je een vrije val van 30 seconden! Geen zorgen over het openen van de parachute want je zit vast aan een ervaren instructeur die de sprong en landing in goede banen leidt. Parachutespringen zal je een adrenaline boost geven als nooit tevoren! En dan te bedenken dat je springt met prachtig uitzicht op de Zeeuwse schiereilanden.

Twijfel je? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

 

Het Paracentrum heeft ruime ervaring met het aanbieden van tandemsprongen in Nederland. Deze jarenlange ervaring zal er zeker voor zorgen dat jij de dag van je leven gaat beleven. Durf je het aan?

Programma


✔ Inleidende instructie
✔ Uitreiking van je vlieguitrusting: overall, helm, bril
✔ Uitgebreide instructiefilm en uitleg van een instructeur
✔ Vlucht naar minimaal 3 km hoogte in een Cessna vliegtuigje (ong. 20 minuten)
✔ Een vrije val van 30 seconden!
✔ Ongeveer 5 minuten zweven naar de landingsplaats
✔ Terugrit naar het vliegveld
✔ Het is mogelijk om je ticket ter plekke te upgraden met een foto/video rapportage van de sprong

Wat kun je verwachten?


De eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen is een tandemsprong. Het enige wat je hoeft te doen is een dosis moed meenemen. Tijdens een inleidende instructie wordt er precies uitgelegd wat je te wachten staat. Vervolgens krijg je je kleding aan en stap je het Cessna vliegtuigje in. Je wordt vastgekoppeld aan de instructeur en op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open. Vervolgens manoeuvreren jullie richting de deur en springen jullie samen het vliegtuig uit. Met een snelheid van circa 200 kilometer per uur raas je vervolgens richting de aarde. Na een vrije val van ongeveer 30 seconden opent de instructeur de parachute. Nu kun je rustig van het uitzicht genieten boven de Zeeuwse schiereilanden terwijl de instructeur jullie in ongeveer 5 minuten naar de droppingszone stuurt.

Parachutespringen Zeeland kadobon of reserveren

Twijfel je? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen:
Bekijk hier de mogelijkheden!