Twijfel je? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen met veel meer dan parachutespringen:
Bekijk hier de mogelijkheden!

Main image on product details page

Parachutespringen Ameland


Stel je eens voor; op een hoogte van 3 kilometer spring je uit een vliegtuig en ervaar je een vrije val van 30 seconden! Geen zorgen over het openen van de parachute want je zit vast aan een ervaren instructeur die de sprong en landing in goede banen leidt. Parachutespringen zal je zeker een adrenalineboost geven zoals je waarschijnlijk nooit meer mee maakt! En dan te bedenken dat je springt boven een van de mooiste plekken van Nederland, boven het waddeneiland Ameland.

Het Paracentrum heeft ruim 35 jaar ervaring met het aanbieden van tandemsprongen in Nederland. Door de combinatie van zee, strand en land is het uitzicht uniek. Hier kunnen we met recht spreken van “a jump with a view”. Durf je het aan?


 

Programma


✔ Inleidende instructie
✔ Uitreiking van je vlieguitrusting: overall, helm, bril
✔ Uitgebreide instructiefilm en uitleg van een instructeur
✔ Vlucht naar minimaal 3 km hoogte in een Cessna vliegtuigje (ong. 20 minuten)
✔ Een vrije val van 30 seconden!
✔ Ongeveer 5 minuten zweven naar de landingsplaats
✔ Terugrit naar het vliegveld
✔ Het is mogelijk om je ticket ter plekke te upgraden met een foto/video rapportage van de sprong

Wat kun je verwachten?


De eenvoudigste manier om kennis te maken met parachutespringen is een tandemsprong. Het enige wat je hoeft te doen is een dosis moed meenemen. Tijdens een inleidende instructie wordt er precies uitgelegd wat je te wachten staat. Vervolgens krijg je je kleding aan en stap je het vliegtuig in. Je wordt vastgekoppeld aan de instructeur en op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open. Vervolgens manoeuvreren jullie richting de deur en springen jullie samen het vliegtuig uit. Met een snelheid van circa 200 kilometer per uur raas je vervolgens richting de aarde. Na een vrije val van ongeveer 30 seconden opent de instructeur de parachute. Nu kun je rustig van het uitzicht boven Texel genieten terwijl de instructeur jullie in ongeveer 5 minuten naar de droppingszone stuurt.

Parachutespringen Ameland, kadobon of reserveren

Twijfel je? Wij hebben ook leuke keuze kadobonnen met veel meer dan parachutespringen:
Bekijk hier de mogelijkheden!